Britax B-motion 3 plus barnevogn Cosmos Black

Britax B-motion 3 plus barnevogn Cosmos Black


3299 kr
Pris
3295 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A247861

Britax B-motion 3 plus barnevogn Cosmos Black
Vognen kan tas i bruk fra nyfødt og brukes helt fram til barnet veier ca. 17 kg (tilsvarer ca. 4 år)

Behagelig - både i byen og på landet
Meget fleksibel: B-motion 3 Plus er en barnevogn som like gjerne kan brukes i ujevnt terreng som i byen. Dualfjæringen og de luftfylte gummidekkene sørger for at barnet ruller behagelig videre hvor enn dere er. Det store forhjulet gir optimal stabilitet og styreegenskaper. Gjør barnevognen komplett med et trekk av egent valg (kan kjøpes separat)

Tar deg med videre
Mer komfort, mer fleksibilitet: B-motion 3 Plus kombinerer mange fantastiske egenskaper, så du kan utnytte barnevognen din enda bedre. Den justerbare fotstøtten gjør at du kan være sikker på at barnet alltid har det komfortabelt på tur, uansett alder. Og den ekstra store kalesjen med solblender, tilgjengelig i mange fine farger, gjør at B-motion 3 Plus alltid kan tilpasses din stil.

Behagelig - både i byen og på landet
Meget fleksibel: B-motion 3 Plus er en barnevogn som like gjerne kan brukes i ujevnt terreng som i byen. Dualfjæringen og de luftfylte gummidekkene sørger for at barnet ruller behagelig videre hvor enn dere er. Det store forhjulet gir optimal stabilitet og styreegenskaper.

Så mangesidig som livet selv
Tilpass din B-Motion 3 Plus slik at den passer deg, for enda mer komfort. Ettersom rygglenet kan legges helt ned kan du feste en myk bærebag så babyen kan ligge enda mer komfortabelt. Og med CLICK & GO®-adapteren som er med i leveringen kan du sette alle passende liggedeler eller alle Britax Römer babybilstoler på understellet - Det blir ikke mer fleksibelt enn det.

Produktegenskaper:

Flat liggeposisjon og justerbar beinstøtte
Vårt justerbare rygglene og beinstøtte gjør barnets tur enda mer komfortabel. Sist men ikke minst, du kan stille inn til en flat liggeposisjon for nyfødte og en mer oppreist posisjon for småbarn. Barnet har det bra uansett om det sover godt eller er lys våken i setet.

Luftfylte dekk
De luftfylte dekkene sørger for en behagelig trilleopplevelse også når man triller over humpete underlag. Resten av støtene tar fjæringen av for.

Dualfjæring
Fjæringen er på hvert enkelt hjul både foran og bak, og de tilpasser seg automatisk vekten til den lille i vognen, og balanserer vognen rolig gjennom alle typer terreng. Også når det er humpete.

Høydejusterbart selesystem
Barnet blir større og større for hver dag som går. Dette her er ikke noe problem! 5-punktsselen kan justeres i ulike høydeposisjoner og dermed tilpasses barnets størrelse og alder, så er avkommet sikkert i setet helt fram til det veier opp til 17 kg. Myke skulderseler sørger for optimal komfort på trilleturen.

Romslig kurv
Har dere planlagt en lang dagsutflukt? Eller vil dere bare gå ett par ærend? Alt i orden. Vår romslige lastekurv kan ta med alt. Dere kan ta med alt dere trenger i den - fra bleier og ekstra klær, leker og mat, og til og med handlevarer.

Svingart fremhjul
Ganske praktisk: Fremhjulet kan roteres og låses i posisjon. Da kan du også ta med barnet i all slags terreng. Over alt dere er på vei: Dere kan enkelt bytte mellom de innstillingene som passer etter forholdene, uten å vekke eller forstyrre barnet.

Sittedel med ventileringsnett
For at barnet skal føle seg bra på varme dager har sitte-enheten ventilasjonsnetting på baksiden. Det sørger for bedre luftsirkulasjon.

Høydejusterbart grep
Det er slett ikke likegyldig i hvilken høyde skyvegrepet til barnevognen befinner seg. Fordi posisjonen for rett holdning er forskjellig fra person til person. Derfor har vi gjort det lett å tilpasse grephøyden. Om det er til pappa eller mamma eller barnevakten. Midten på gripebøylen er utformet slik at barnevognen kan styres behagelig også med en hånd.

Enhåndssystem for sammenklapping
Totalt praktisk: Med den enkle enhåndsmekanismen kan du legge sammen vognen samtidig som du har en hånd fri. Med en automatisk regulering kan du føle deg sikker på at den forblir sammenklappet, helt til du vil bruke den igjen. Siden den også er frittstående i sammenklappet tilstand trenger ikke setetrekket å bli skittent heller.

Tekniske detaljer:
 • Vognens vekt: 11,5 kg
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 41 x 58 x 70 cm
 • Sittedel (bredde/dybde): 31 x 24 cm
 • Ryggstøttens lengde: 45 cm
 • Fotstøttens lengde: 20 cm
 • Håndtakets lengde: 82 – 110 cm
 • Seteenhetens lengde (sammenklappet) 89 cm
 • Bakhjul: Ø 28,5 cm
 • Fremhjul: Ø 24 cm
 • Maksimal belastningsvekt: 24 kg
 • Maksimal bruksvekt: 17 kg
 • Oppbevaringskurven tåler en vekt på: 4 kg
 • Maksvekt i oppbevaringslommen på baksiden av vognen: 1 kg
 • Organizeren tåler en vekt på: 2 kg

Deler som følger med leveringen:
 • Understell og sitteenhet
 • Avtagbar Click & Go® adapter
 • Oppbevaringskurv
 • Leke- og beskyttelsesbøyle
Barnevognoppsettet, bærebaggen og babysetet kan kjøpes separat som tilbehør.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

Britax B-motion 3 plus barnevogn Cosmos Black
3299 kr
3295 kr
Toppmerker