BIG traktorens lydhjul
Pris
256 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A161177

EAN: 4004943564885

BIG traktorens lydhjul
Denne teksten er automatisk oversatt.
Tractor Sound BIG Wheel for barn i alderen tre og oppover gjør det å leke med BIG traktorene enda mer realistisk og morsom med åtte forskjellige, originale tro motor- og landbrukslyder. Den kan monteres på alle STORE traktorer i bare noen få enkle trinn og passer også til andre kjente merketraktorer.

Starten gjøres ved å trykke på startknappen, understreket med en original trofast motorlyd fra en traktor. . Nå kan den lille sjåføren først bytte til en langsom kjørelyd før han bytter til traktormotoren for rask kjøring. Motiver som er egnet for barn, for eksempel en barnepad for langsom kjøring eller en kanin for rask kjøring, gjør det til barnets lek.

Når du trykker på knappen med dyrehoder, høres lyden fra kuk, ku og griselyd. Skulle et dyr faktisk dukke opp på feltet, kan den lille sjåføren skremme det bort med hornet sitt. Med farevarsleren sikrer den nye generasjonen at alle vet når traktoren er kort. Ankom feltet er jorden gelet aden på traileren. Bevegelsen til bøtten er ledsaget av en hydraulisk støy.

Det er selvfølgelig også en knapp med lyden fra vindusviskerne, hvis synligheten til de små sjåførene ikke skulle være upåklagelig.

Detaljer:
  • dimensjoner: 19,3 x 19,3 x 10,5 cm
  • Passer for alle STORE traktorer og BIG Bobby- Bil (New + Class ic) bygget fra 2010 og framover
  • 8 forskjellige lydeffekter
  • Batterier: 3 x 1,5 V AAA, er inkludert
  • Alder: fra 3 år
aktelse
Ikke egnet for barn under 3 år.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

BIG traktorens lydhjul
256 kr