BIG Rescue Sound Wheel
Pris
384 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A232884

EAN: 4004943564939

BIG Rescue Sound Wheel
Nå blir barnerommet eller lekeplassen omgjort til heroiske scener på et øyeblikk, for med BIG Rescue Sound Wheel blir enhver BIG-Bobby-Car-eier en modig ridder i skinnende rustning.

Enten som politibetjent, brannmann eller kvinne, helikopterpilot, ambulansepersonell, ambulansesjåfør eller sjåfører, med BIG Rescue Sound Wheel er de små sjåførene fra 12 måneder klar for alle vanskelige redningsaksjoner med det perfekt utstyr.

Med en gang et nødanrop kommer inn og dar vi av gåre: kjøretøyet startes raskt med startlyden. Ledsaget av brannvesenet / politisirene med blålys dukker den lille redningsmannen opp til riktig arbeidssted. Over telefonknappen kan man rask tilkalle flere kolleger. Skulle det være trafikk blir sjåførene av de andre bilene gjort oppmerksom på å flytte seg med hornet, fordi hvert sekund teller. Ved å trykke på radioknappen får den lille hjelperen de siste instruksjonene før han når sitt brukssted etter kort tid. På avstand kan du allerede høre bjeffingen av politihunden. Hvis det er behov for et helikopter, ringes det raskt og kort tid senere hører du de brølende rotorene hans i det fjerne.

Åtte forskjellige taster skjuler ekte og originale lyder. Avhengig av krav, kan de små hjelperne velge mellom sirene fra politi eller brannbil som det integrerte blå lyset slås på med.

BIG-Rescue-Sound-Wheel er sprutsikker og passer til alle BIG-Bobby-Car (ny og klassisk) fra byggeår 2010, så vel som på alle BIG-traktorer.

Detaljer
  • Mål: 19,3 x 19,3 x 10,5 cm
  • Spesial ratt med forskjellige redningslyder
  • Inkl. 3 x refillkasetter
  • Passer for alle BIG-BOBBY-CAR (NEW + CLASSIC) fra 2010 samt alle STORE traktorer
  • Anbefalt alder: fra 12 måneder

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: BIG Rescue Sound Wheel
5
26 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

BIG Rescue Sound Wheel
BIG Rescue Sound Wheel
384 kr