BIG Bobby Car Classic Sansibar

Pris
623 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A161217

EAN: 4004943560931

BIG Bobby Car Classic Sansibar
En morsom gåbil fra klassikeren BIG Bobby Car som kan brukes fra 12 års alderen. Bilen har et ergonomisk utformet sete for behagelige bilturer og er laget av robust plast. Bobby Car Sansibar har et fint og stødig ratt med fungerende tute og tåler masse lek og herjing i mange år fremover.

Den kan også komplimenteres med en tilhenger, slik at lekene kan bli med på turen. Spring i gang bilen med føttene og plasser dem deretter på sidene når du har fått nok fart. Styr med rattet og bruk tuten så alle hører deg når du farer forbi!

BIG Bobby Car-bilene har vært mange barns favorittleke oppigjennom årene. Den er laget av robust plast for å kunne tåle massevis av lek og rampestreker. Spring i gang bilen med føttene og plasser dem deretter på sidene for ekstra støtte når du har fått nok fart!

Den er utrustet med et ratt, fire hjul, drakrok og en knegrop for eldre barn å komplettere lekebilen med. Den utmerkede byggekvaliteten gjør denne bilen til en meget sikker og morsom leke for barn. Detaljer: Vill, men stilfull design Leketøy av høyeste kvalitet

Knegrop for eldre barn
  • Mål:
  • 58 cm x 30 cm x 38 cm
  • Anbefalt alder: fra 12 måneder

Tilbehør

Pris
334 kr
Pris
177 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

BIG Bobby Car Classic Sansibar
623 kr