Baier Bilstol Adefix Family blå/rød

Baier Bilstol Adefix Family blå/rød


  • Baier Bilstol Adefix Sporty grå
  • Baier Bilstol Adefix Safari blå/oransje

1990 kr
Pris
1966 kr
Fri frakt
Du sparer
24 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A259233

EAN: 4260492030084

Baier Bilstol Adefix Family blå/rød
En bilstol som byr på mye mer:
Sikkerhetsmessig oppfyller den de mest aktuelle kravene. En stabil og sikker bilstol som er blitt produsert i Tyskland. Baier Adefix er utstyrt med en justerbar nakkestøtte som "vokser" i lag med barnet. Takket være det særskilte utvalget av materialer og en tilpassa form kan barnet alltid kjenne seg trygg og sikker under hele kjøreturen. I tillegg til at den beskytter, så fungerer også polstringen understoffet som en slags ventilasjonssystem: varmer godt om vinteren og avkjøler ut på sommeren. Bilstolen veier kun 6,7 kg og kommer ut i en sensasjonell design.

Mer sikkerhet med Baier Adefix
For å bidra til mer sikkerhet utmerker bilstolen seg med en smart belteføring. Dette innebærer en optimal føring av belte og forhindrer en stor lukke mellom beltet og barnet. Denne egenskapen holder beltet på plass og i riktig posisjon. Øvre belteføringer holder skulderbeltet i rett posisjon. Takket være en spak med fjæring er skulderbeltet lett og intuitiv å installere.

Baier Adefix er utstyrt med en isofix-feste. Tilsvarer sikkerheten på et høyt og internasjonalt nivå! Isofix-systemet er det sikreste og letteste systemet som gjør det mulig å montere bilstolen på en rask måte inne i bilen. Således er bilstolen forankret direkte med kjøretøyet. Isofix-festene forhindrer at bilstolen installeres feilaktig inne i kjøretøyet og garanterer på denne måten høyeste sikkerhet. Bilstolen har en justerbar nakkestøtte som sørger for at beltet alltid føres korrekt. Ved hele konstruksjonen av bilstolen er det blitt ekstra fokusert på at bilstolen for seg selv gjennom sin egen deformasjon er i stand til å ta opp kraften som oppstår ved en eventuell ulykke.

Mer komfort
Utenom sikkerheten tilbyr også bilstolen en optimal komfort.: I tillegg til den flotte ergonomiske sitteformen er bilstolen også utstyrt med et polstret trekk som sørger for enda mer bekvemelighet. Alle trekk er blitt utviklet av de beste materialene som igjen er blitt utvinnet av beste regionale råstoffer. TENCEL®-fiber garanterer en pustende og fuktighetsabsorberende barnestol. På denne måten kommer barnet ditt til å ha det godt og bekvemt året rundt. Nakkestøttens sidevingene sørger for at barnet kan lene hodet sitt bekvemt til siden når det trenger en liten lur. Samtidig forhindrer sidevingene at hodet faller framover.

Miljøvennlig
Nesten alle elementene bilstolen er blitt laget av kommer opprinnelig fra landsdelen Baden-Württemberg i Tyskland. Det er ikke bare blitt lagt vekt på å minske CO2-utslipp ved å tenke på korte transpotveier, men også på å tilby deg et miljønennlig og regionalt produkt.

Tekniske detaljer:
  • Vekt: 6,7 kg
  • Med isofix-systemet
  • Max. høyde: 73 cm
  • Bredde og dybde: 47 cm til 40 cm
  • Justerbar hodestøtte
  • Komfort takket være TENCEL®-fiber
  • Egnet for barn opp til 150 cm
Alle materialene som er blitt brukt til utviklingen er blitt utvunnet av holdbare råvarer fra Tyskland.
Bilstolen er blitt utviklet, designet og produsert i Tyskland.

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

Baier Bilstol Adefix Family blå/rød
1990 kr
1966 kr