Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

babyJem Sidepressekile pute blå
For øyeblikket utsolgt

babyJem Sidepressekile pute blå


Variant:

Pris
185 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A277508

EAN: 8699204310149

babyJem Sidepressekile pute blå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Sidens sovepute blå av babyJem støtter babyer som sover i en lateral stilling. Det forhindrer uønsket sving og reduserer dermed risikoen for blokkering av luftveiene. Det får babyen til å sove avslappet og trygt.

Designens sovesofa fra baby'Jem ser ut til å bli litt vant til å begynne med. Strengt tatt er det ikke en klassisk pute, men en støtteenhet. Den består av to skumblokker i forskjellige størrelser i form av en kile. Den store og den lille kilen er forbundet med et pustende, mykt dekkstoff, som er laget av babyJem er testet for skadelige stoffer.

Ideen bak den: Babyen ligger mellom kilene, ryggen støttes av den lengre kilen. Den mindre kile på fronten sikrer tilstrekkelig frihet til å tråkke. Dette resulterer i to positive effekter: På den ene siden kan babyen puste godt, på den andre siden forhindrer denne soveposisjonen deformasjoner på baksiden av hodet. Den kan sove vekselvis på venstre eller høyre side ved ganske enkelt å vri på puten.

Du kan bruke putesiden på siden ikke bare i babysengen, men også i familiens seng, på det krypende teppet, i vuggen eller i vogna.

Produkt detaljer:
  • Dobbeltsidig sovesofa
  • Universelt brukbar på alle dokumenter
  • Mykt, hudvennlig omslag
  • Materiale : 100% bomull
  • Vaskbar ved 30 ° C

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere