Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle poeng nå
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

babyGO Travel bed Sleeper deluxe - svart
For øyeblikket utsolgt

Pris
1162 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A268552

EAN: 4260332053327

babyGO Travel bed Sleeper deluxe - svart
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med babyGO Play and travel bed Sleeper Deluxe tilbyr du barnet ditt et behagelig og vakkert sted å leke og sove hjemme eller på veien. Avhengig av barnets alder og behov, kan madrassene plasseres på under- eller øverste nivå: Det øverste nivået er godt egnet som et sted å hygge de små, mens det nedre nivået er fint å sitte, leke og sove for litt eldre barn. Den fargerike musikkmobilen gir munter underholdning. Begge madrassene er inkludert i leveringsomfanget. Hjulene på undersiden av sengen sikrer at Deluxe leke- og reise-sovesofa enkelt kan justeres i rommet. Parkeringsbremsen sikrer et trygt stativ.

Leke- og sovenivået har en dimensjon på 120 X 60 cm og gir dermed en generøs plass. På siden er inngangen, som er utstyrt med glidelås og derfor tillater en sikker og enkel krypning inn og ut. Sleeper Deluxe med alt sitt tilbehør kan raskt og enkelt lagres i en reiseveske for å være på farten eller for praktisk oppbevaring.

Flere produktdetaljer:
  • 2 hjul og 2 stoppere
  • parkeringsbrems
  • barnesengmadrass
  • Med musikkmobil med plysjdyr (disse kan avvike fra bildet)
  • >
  • Avtakbart stellebord med sikkerhetsbelte
  • 2. nivå
  • sidelomme
  • sideinngang
  • bæreveske
Tekniske detaljer
  • Mål (høyde x bredde x dybde): 83 x 60 x 120 cm
  • vekt: 10,6 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

BABYGO

BabyGo – Go Go Go

Babyutstyr skal først og fremst være like praktisk for store som for små, for babyGo er produktenes design utviklet ved selskapets hovedkontor i Tyskland. Å bli forelder betyr ikke å gå på akkord med seg selv når det gjelder krav til god design, moderne materialer og funksjonell i bruk! babyGo lager moderne babyutstyr som oppfyller alle tilpassede krav og samtidig ser bra ut. Med et hypermoderne, omfattende sortiment i friskt design posisjonerer babyGo seg som et nytt livsstilsbabymerke.

Rett På Sak Ingen Tull

Møbler med tre-elementer, som barnestoler og sidesenger, er laget av massivt bøketre og skiller seg dermed ut fra det vanlige, fargerike plastoverskuddet som til tider kan være mange av. Et design med fingeren på pulsen som passer utmerket inn i ditt moderne, smakfullt innredete hjem. De fleste produkter fås i tre til seks forskjellige farger eller fargekombinasjoner, med andre ord er det nok variasjoner å velge mellom og mange fargekombinasjoner som vil passe ditt og deres smak.

Fyldig Portefølje Med Praktikalitet

babyGo tilbyr et bredt spekter av produkter, fra bæreseler, barneseter til bruk i bil, fra barnevogner til møblement som babyseng, barnestoler og lekegrind. Selskapet tilbyr også enkle lekeapparater til hagen, feks deres rutsjebane som passer godt stående på uteplassen så vel som inne. Mange små, gjennomtenkte detaljer gjør det enklere å være forelder: Forskjellige modeller av møblement "vokser" med barnet ditt takket være de høydejusterbare stolbeina og kan også brukes som krakk når barnet har vokst ut av "normal bruk". Babystolen "Homey" kan stå på sin buede base eller kombineres med barnestolen "Family" med rett adapter. Til ditt kjøretøy finnes det i tillegg til sittesystemer også oppbevaringssystemer som gjør det enkelt å få plass til de mange små saker som mamma og pappa trenger når de er ute og kjører, eller til korte pit stop der det er nødvendig med mat, drikke eller bleieskift. babyGo's barnevogner med luftdekk gjør det også mulig å gå på ujevne overflater som kan være humpete og ubehagelig å kjøre med plastdekk, uten mulighet for å endre trykket i dekket kan det være ubehagelig å kjøre over grus og stein. Tvilling-søskenvogn fra babyGo byr på mange ulike kombinasjonsmuligheter iht bruk, eksplisit bruk til tvillinger med 2 liggedeler, eller bruk til baby og noe eldre søsken med liggedel og sittedel slik at det ikke er behov for flere vogner til ulike alder på barna.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babyGO Travel bed Sleeper deluxe - svart
4.5
57 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 35
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere