babyGO Combi Barnevogn Halime 3 i 1 Blå Sølv

Pris
4192 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A304401

EAN: 4260332054966

babyGO Combi Barnevogn Halime 3 i 1 Blå Sølv
Denne teksten er automatisk oversatt.
På veien med Halime 3-i-1 barnevogn fra babyGO

Barnets fødsel bringer med seg et helt nytt sett med utfordringer for familien - med Halime 3-i-1 barnevogn fra babyGO dette hindring kan også mestres.

Halime 3-i-1 barnevogn gir foreldre maksimal frihet og fleksibilitet. Takket være de to svinghjulene er barnevognen ekstremt manøvrerbar, og med sin kompakte design er den overbevisende selv på trange steder. Den kan brettes til en minimumsstørrelse med bare noen få trinn og kan enkelt oppbevares i bagasjerommet på familiebilen.

Spedbarnsbærergruppen 0+ som er inkludert i settet, inkludert adapter, tilbyr en ekstra praktisk bruk for hverdagen. Også inkludert i settet er den romslige barnesengen de første månedene av livet. Så snart barnet kan sitte oppreist, brukes barnevognstolen. Den kan monteres både i kjøreretningen og mot kjøreretningen.

Det avtakbare og mykt polstrede dekselet er laget av hudvennlig materiale og er testet av babyGO testet for farlige stoffer. Hvis noe går galt, kan det enkelt rengjøres. Utstyret inkluderer en matchende og justerbar hette med solbeskyttelsesklaff. Et 5-punkts selesystem sørger for maksimal sikkerhet for barnet på hver tur. De store hjulene behersker også vanskelige underlag. Med sitt moderne no Design, det omfattende utstyret og det attraktive fargedesignet er babyGO Halime 3-i-1 en virkelig iøynefallende.

Produktdetaljer:
 • Beskyttelsesstang og utfellbar solskjerm
 • 5-punkts sele system
Tekniske detaljer:
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 96 x 60 x 107 cm
 • brettedimensjoner (lengde x bredde x høyde): 85 x 60 x 35 cm
 • Diameterhjul: 18 og 25 cm
 • Vekt på rammen: 8,5 kg
 • Totalvekt: 12,9 kg
 • Bæreevne bærevogn: 9 kg
 • Bæreevne sportssete: 15 kg
 • Barnesete med lastekapasitet: 13 kg
 • Høydejusterbar barnevogn: 90 til 109 cm
Leveringsomfang:
 • Barnevogn med ramme
 • babyseng / sportssete
 • spedbarnsbærer med adapter
 • værdeksel / kneetrekk
 • Stelleveske
 • Svingbare hjul
 • Stor handlekurv

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

BABYGO

BabyGo – Go Go Go

Babyutstyr skal først og fremst være like praktisk for store som for små, for babyGo er produktenes design utviklet ved selskapets hovedkontor i Tyskland. Å bli forelder betyr ikke å gå på akkord med seg selv når det gjelder krav til god design, moderne materialer og funksjonell i bruk! babyGo lager moderne babyutstyr som oppfyller alle tilpassede krav og samtidig ser bra ut. Med et hypermoderne, omfattende sortiment i friskt design posisjonerer babyGo seg som et nytt livsstilsbabymerke.

Rett På Sak Ingen Tull

Møbler med tre-elementer, som barnestoler og sidesenger, er laget av massivt bøketre og skiller seg dermed ut fra det vanlige, fargerike plastoverskuddet som til tider kan være mange av. Et design med fingeren på pulsen som passer utmerket inn i ditt moderne, smakfullt innredete hjem. De fleste produkter fås i tre til seks forskjellige farger eller fargekombinasjoner, med andre ord er det nok variasjoner å velge mellom og mange fargekombinasjoner som vil passe ditt og deres smak.

Fyldig Portefølje Med Praktikalitet

babyGo tilbyr et bredt spekter av produkter, fra bæreseler, barneseter til bruk i bil, fra barnevogner til møblement som babyseng, barnestoler og lekegrind. Selskapet tilbyr også enkle lekeapparater til hagen, feks deres rutsjebane som passer godt stående på uteplassen så vel som inne. Mange små, gjennomtenkte detaljer gjør det enklere å være forelder: Forskjellige modeller av møblement "vokser" med barnet ditt takket være de høydejusterbare stolbeina og kan også brukes som krakk når barnet har vokst ut av "normal bruk". Babystolen "Homey" kan stå på sin buede base eller kombineres med barnestolen "Family" med rett adapter. Til ditt kjøretøy finnes det i tillegg til sittesystemer også oppbevaringssystemer som gjør det enkelt å få plass til de mange små saker som mamma og pappa trenger når de er ute og kjører, eller til korte pit stop der det er nødvendig med mat, drikke eller bleieskift. babyGo's barnevogner med luftdekk gjør det også mulig å gå på ujevne overflater som kan være humpete og ubehagelig å kjøre med plastdekk, uten mulighet for å endre trykket i dekket kan det være ubehagelig å kjøre over grus og stein. Tvilling-søskenvogn fra babyGo byr på mange ulike kombinasjonsmuligheter iht bruk, eksplisit bruk til tvillinger med 2 liggedeler, eller bruk til baby og noe eldre søsken med liggedel og sittedel slik at det ikke er behov for flere vogner til ulike alder på barna.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babyGO Combi Barnevogn Halime 3 i 1 Blå Sølv
4.5
86 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 64
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

babyGO Combi Barnevogn Halime 3 i 1 Blå Sølv
babyGO Combi Barnevogn Halime 3 i 1 Blå Sølv
4192 kr