BABYBJÖRN Bæresele One Air Mesh Marineblå

BABYBJÖRN Bæresele One Air Mesh Marineblå


  • BABYBJÖRN Bæresele One Air Mesh Antrasitt
  • BABYBJÖRN Bæresele One Air Mesh Sølvgrå
  • BABYBJÖRN Bæresele One Air Mesh Svart
  • BABYBJÖRN Bæresele One Air Mesh Greige

1829 kr
Pris
1611 kr
Fri frakt
Du sparer
218 kr-12%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A236296

BABYBJÖRN Bæresele One Air Mesh Marineblå
Ny versjon, med nye funksjoner og ny design - Kolleksjon 2018 One Air bæresele fra BabyBjörn ble designet for å tilby maksimal komfort for deg og babyen mens dere er ute denne sesongen.

Dette er en multifunksjonell bæresele for mage- og ryggbæring som gir riktig støtte for det voksende barnets hode, rygg og hofter. Laget med Øko-Tex-sertifiserte materialer som er snille mot babyens hud. One Air er dessuten en ergonomisk bæresele med maksimal komfort for både bæreren og barnet. Justerbar design med godt vatterte skulderreimer og avlastende midjebelte gjør det mulig å tilpasse selen slik at den sitter bra på akkurat deg. One Air en en ergonomisk 4-veis foran- og bak-bæresele. Du kan velge mellom 4 ulike ergonomiske bæremetoder på magen og ryggen, slik at barnet ditt både kan sitte med en normal og en bred beinstilling.

Den er egnet for nyfødte til en alder på ca. 3 år.

Bæreselen er enkel å bruke i alle stillinger.
Den har en spesiell stilling for nyfødde, mulighet for innovervendt og utovervendt bæring på mage, samt ryggbæring. Den har et spesielt høydenivå slik at du kan bære din nyfødte på best mulig måte; høyt opp på brystet vendt mot deg, hjerte mot hjerte.

4-veis bæresele/4 ulike måter å bære på: foran på magen eller bak på ryggen
Fra ca. 4 måneders alder brukes det nedre høydenivået og da kan du bære både innover- og utovervendt.

Ergonomisk beinstilling
Bæreselen byr på en bred sitteflate og gir dermed barnet ditt en tilstrekkelig bred beinstilling når det sitter med ansiktet vendt mot deg, altså i innovervendt sitteposisjon.

Myk vatterte og brede skulderbånd
Bæreselen One Air har et flott og gjennomtenkt design med ekstra myk polstrede skulderstropper som gjør bæringen av barnet veldig behagelig for foreldre.

Dette sørger for høy komfort i løpet av hele bruksperioden.
Godt vatterte og komfortable skulderstropper er optimal når du skal på lange turer.

Midjebelte med veldig god stabilitet
Det svært stabile midjebeltet fordeler barnets vekt utover hoftepartiet ditt og avlaster på denne måten trykket på dine skuldre og rygg. Dette sørger for en svært ergonomisk bæring.

Perfekt for nyfødte - allerede med et integrert spedbarnsinnlegg
4-veis bæresele/4 ulike måter å bære på: foran på magen eller bak på ryggen og i to høydeinnstillinger. Bæreselen byr på en optimal høydeplassering for nyfødte barn. Bæreselen One Air byr på en særskilt høydeplassering for ditt nyfødte barn og noen måneder framover. Denne plasseringen er blitt spesielt tilpasset til barnets behov de første månedene. Barnet bæres høyt oppe på brystet med ansiktet vendt mot mamma eller pappa, altså hjerte mot hjerte. Samtidig har du mulighet til å kontrollere babyens åndedrett. Nedre høydeposisjon for større barn. Etter hvert som barnet blir større (fra ca. 4 måneder) kan du bruke den nedre høydeinnstillingen i bæreselen. I denne posisjonen er det dessuten mulig å velge mellom to forskjellige beinstillinger når barnet sitter med ansiktet vendt mot deg, altså i innovervendt sitteposisjon. I den nedre høydeinnstillingen er det også mulig å bære barnet utovervendt, altså med ansiktet vendt mot omgivelsene. Fra barnet er ca. 5 måneder gammelt kan du brette den justerbare hodestøtten, og barnet kan bæres utovervendt.

Sikker metode bak på ryggen
En enkel og sikker bæremetode bak på ryggen ved 12 måneders alder. Mens barnet sitter i bæreselen i innovervendt posisjon på magen, dreier du enkelt og greit på bæreselen, slik at barnet sitter i den samme innovervendte stillingen i bæreselen, men på ryggen.

Det er enkelt, sikkert og komfortabelt å bære barnet på ryggen uten hjelp, og enklere enn dette kan det ikke bli.
Skulderstroppene er som lukket slynge rundt kroppen din og garanterer at barnet sitter godt og trygt under hele turen, og dessuten når du snurrer barnet rundt fra magen til rygg. Det er ekstra stas for de minste å få møte den spennende verdenen rundt seg med ryggen vendt trygt og godt mot foreldrenes bryst. Anbefalt alder og vekt: opptil 15 kg/ca. 100 cm.

Justerbar hodestøtte
Høyere hodestøtte gir bedre beskyttelse og nakkestøtte for nyfødte og eldre barn som har sovnet. Stødig og justerbar hodestøtte som kan brettes ned når barnet bæres utover. Hodestøtten kan justeres individuelt og tilpasses barnets størrelse.

Bæresele One Air gir en riktig og trygg støtte til hoftepartiet
Bæreselen One Air er blitt testet og anerkjent av The International Hip Dysplasia Institute (IHDI) som en ''hip-healthy'' bæresele. Dette innebærer at den følger anbefalingenene fra dette instituttet om å være et hofte-vennlig produkt, som sikrer barnet den korrekte stilllingen i bæreselen. Dette innebærer at den følger anbefalingenene fra dette instituttet om å være et hofte-vennlig produkt, som sikrer barnet den korrekte stilllingen i bæreselen. Hoften til den nyfødte babyen får en god og riktig støtte og holdes i en optimal stilling med beina vinklet utover. Denne posisjonen fremmer den sunne og riktige utviklingen av hoftepartiet som er svært viktig de første månedene i babyens liv.

Mykt og luftig nettingmateriale
Mer fleksibelt stoff lar deg se og føle at barnet har en naturlig, komfortabel stilling.

Laget med Øko-Tex-sertifiserte materialer som er snille mot babyens hud.
Holder din lille kjøligere på varme dager med Airology lett og pustende nettingstoff.

Bæreselen er laget av behagelig mesh som puster og tørker fort etter vask.
Skånsom mot barnets hud og dessuten helt ufarlig å smake på. Inneholder heller ingen farlige helseskadelige stoffer. Dette synes vi er utrolig viktig!

Alder og vekt/lengde:
Passer for bruk for alderen nyfødte til 3 år. Vekt 3,5 – 15 kg.

For barn mellom 3,5 kg - 4,5 kg skal det benyttes beinstropper for å redusere beinåpningen. Minimal alder utovervendt bærestilling er 5 måneder. Maksimal vekt i utovervendt stilling er 12 kg.

Vi anbefaler at du bærer barnet ditt på ryggen først fra 12 års alderen.

Materiale:
Alle materialer som bæreselen er laget av er behagelige og skånsomme mot barnets hud og dessuten helt ufarlige å smake på. Garantert fri fra helseskadelige stoffer. Oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter.

Nettingmateriale
  • Primært stoff: 100 % polyester
  • Fôr i midjebeltet: 100 % polyester
  • Beskyttelse for beinstillingsglidelås: 100 % bomull
Vaskeanvisning
Kan maskinvaskes på 40 grader. Det er best å bruke et miljøvennlig og skånsom vaskemiddel uten blekemiddel. Skal ikke tørketromles.

Bæreseler som er laget av luftig nettingmateriale skal heller ikke strykes. Det myke og luftige nettingmaterialet (meshstoffet) tørker veldig fort etter vask.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

BABYBJÖRN Bæresele One Air Mesh Marineblå
1829 kr
1611 kr
Toppmerker