BABYBJÖRN Bæresele Mini Gammelrosa Cotton

BABYBJÖRN Bæresele Mini Gammelrosa Cotton


Pris
879 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A247431

EAN: 7317680210142

BABYBJÖRN Bæresele Mini Gammelrosa Cotton
Liten, enkel og veldig myk bæresele for nyfødt
Bæreselen Mini er liten og enkel i bruk, og du kan rask ta den på og av uten hjelp. Denne bæreselen passer de nyfødte babyene best, med sitt store behov for nærhet. Det er lett for deg å åpne hele fordelen for å løfte ut din sovende baby. Supermyke og sensible stoff gjør bæreselen til et koselig sted for din nyfødte. Mini holder barnet ditt i en oppreist posisjon som gir frie luftveier, fri bevegelighet for bein og armer samt god støtte for nakke og hode. Ryggens naturlige C-kurve-stilling blir opprettholdt.

Et nyfødt barn elsker å være nær foreldrene. I en kjent favn føler barnet seg trygt og elsket, og et gråtende barn blir ofte fornøyd så fort hun eller han føler nærhet fra foreldrene. Det er mange fordeler ved å bære barnet i bæresele! Bæringen styrker båndene mellom deg og barnet ditt.

At hun eller han følger med deg på alt du gjør og hører stemmen din fremmer barnets utvikling. Du holder barnet nært deg samtidig som du har hendene frie til å gjøre andre ting. Du kan bevege deg på steder der du ikke kommer frem med barnevogn. En baby som bæres gråter ofte mindre.

Den første perfekte bæreselen for en nyfødt
Mini er blitt spesielt utviklet med tanke på barnets behov de første månedene. Barnet bæres høyt oppe på brystet med ansiktet vendt mot mamma eller pappa, altså hjerte mot hjerte. På denne måten beholdes øyekontakt og babyen blir veldig fornøyd, fordi det føler en spesiell nærhet fra foreldrene. Samtidig har du mulighet til å kontrollere babyens åndedrett.

Liten og enkel å bruke
Mini er veldig praktisk og enkel i bruk. Du kan raskt ta den på og av uten hjelp, og det er lett for deg å åpne hele fordelen for å løfte ut din sovende baby. Bæreselen hat bare noen få justerbare spenner. Den trinnløse innstillingen av bæreselens størrelse og hodestøtte gjør at den er lett å tilpasse til den voksende babyen.

Supermyk og fleksibel
Det supermyke og fleksible stoffet som bæreselen er lagert av gjør bæreselen til et koselig sted for din nyfødte. Det myke stoffet klemmer forsiktig din nyfødtes kropp når du bærer, slik at babyen har det trygt og koselig. Gjennom dette supermyke stoffet kan du kjenne barnets posisjon og ryggens naturlige c-kurve-stillingen.

Unike materialer
Bæreselen Mini er laget av unike materialer som er blitt utviklet spesielt for å passe til en nyfødt baby. Bæreselen er tilgjengelig i tre ulike materialer. Du kan velge mellom stoffene: supersoft og felksibel 3D jersey, luftig og rasktørkende 3D-mesh eller den luksuriøse bomullssatin. 3D jersey og 3D-mesh bæreseler består av av tre lag - en innerside, en ytterside og et mellomlag. Mellomlaget består av et tynt lag ventilerende fibertråd og ikke et varm fyll, som slipper gjennom luft og gjør bæreselen luftig og behagelig.

Unik bomull
BCI-sertifisert og ekte bomullssatin som er supermykt og behagelig for et nyfødt barn. Det tynne fyllet gjør bæreselen både fin og kjælen og ta på.

Dette er en bæresele som du alltid har for hånden og den trenger lite plass.
Mini er en veldig praktisk bæresele som du enkelt og greit kan folde sammen og oppbevare enten inne i stellevesken eller i oppbevaringskurven i barnevognen.

Lett justerbar hodestøtte
En god hodestøtte er viktig for bedre beskyttelse og nakkestøtte for nyfødte, men også for litt eldre babyer som har sovnet. Mini har en stødig og justerbar hode- og nakkestøtte som kan justeres individuelt og tilpasses barnets størrelse.

Du har to frie hånder
Når du tar i bruk en bærsele, holder du barnet nært deg samtidig som du har hendene frie til å gjøre andre ting. Bæringen styrker dessuten båndene mellom deg og barnet ditt.

Innovervendt- eller utovervendtposisjon på magen
Når babyen din er blitt litt større, kan du velge om du vil bære det innover-- eller utovervendt. Minimal alder utovervendt bærestilling er 5 måneder. Maksimal vekt i utovervendt stilling er 12 kg.

Alder og vekt
Bæreselen egner seg best for de første månedene etter at barnet er blitt født. Testet og sikker for 0-1 år (min. 3,22 kg. max. 11 kg) Når du bærer barnet ditt framovervendt, bør det være minst 5 måneder gammelt og veie max. 11 kg. For barn mellom 3,5 kg - 4,5 kg skal det benyttes beinstropper for å redusere beinåpningen.

Materiale:
Alle materialer som bæreselen er laget av er behagelige og skånsomme mot barnets hud og dessuten helt ufarlige å smake på. Garantert fri fra helseskadelige stoffer. Oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. Vi tar barnets helse og sikkerhet på alvor.

Testet sikkerhet
Bæreselen Mini oppfyller både europeisk og amerikansk sikkerhetsstandard for bæreseler EN 13209-2:2015 og ASTM F2236.

Vaskeanvisning
Kan maskinvaskes på 40 grader. Det er best å bruke et miljøvennlig og skånsom vaskemiddel uten blekemiddel. Skal ikke tørketromles.

Produktdetaljer:
  • Egnet for småbarn mellom 3,2 - 11 kg
  • Vaskeanvisning: Kan maskinvaskes på 40 grader.
  • Inneholder heller ingen farlige helseskadelige stoffer.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

BABYBJÖRN Bæresele Mini Gammelrosa Cotton
879 kr