BABYBJÖRN Baby Carrier Mini Grey 3D Mesh

BABYBJÖRN Baby Carrier Mini Grey 3D Mesh


Variant:
 • BABYBJÖRN Baby Carrier Mini Grey 3D Mesh
 • BABYBJÖRN Bæresele Mini Antrasittgrå 3D Mesh
 • BABYBJÖRN Bærebære mini perle rosa 3D-nett
 • BABYBJÖRN Bærebære mini mørk blå 3D-nett

Pris
1068 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A294544

EAN: 7317680210180

BABYBJÖRN Baby Carrier Mini Grey 3D Mesh
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den lille, enkle og myke babyvognen for nyfødte
Baby Carrier Mini er en liten, enkel bæresele som du raskt kan ta på og ta av hvis du vil bære babyen din kortere periode. Det er perfekt de første månedene når babyen din må være nær deg døgnet rundt. Du kan åpne hele frontdelen og legge babyen lett ned når den har sovnet i bæreselen. De myke stoffene hekker mot babyens rygg, ben og hofter og gir god støtte. Gjennom bæreselen kan du føle babyens stilling og den naturlige C-kurven på ryggen.

Din nyfødte baby trenger mye nærhet døgnet rundt i aller første gang. Baby Carrier Mini er en liten, enkel bæresele som du raskt kan ta på og ta av. Dette er perfekt hvis du trenger å bære babyen din i en kort periode og trenger å roe eller trøste ham eller henne, mens du lar hendene være fri for andre ting. Når babyen sovner i babyslyngen, kan du åpne hele fronten og legge den sovende babyen ned uten å vekke ham eller henne.

Takket være de supermykte stoffene, er bæreselen til babyen din spesielt behagelig og behagelig på sensitiv hud. Det hekker seg opp mot babyens rygg, ben og hofter og gir god støtte. Den kosete babybæreren lar deg føle babyens plassering og den naturlige C-kurven på ryggen med hendene. Et stabilt, justerbart nakkestøtte gir sikker støtte for babyens hode og nakke.

Perfekt babybærer for nyfødte
Baby Carrier Mini er den perfekte første bæreselen som er spesialtilpasset for nyfødte med sine helt spesielle nærhetsbehov. Du fører babyen din på toppen av brystet, slik at han eller hun alltid kan føle hjerteslaget ditt.

Liten og enkel å ta på og ta av
The Baby Carrier Mini er vår mest praktiske bæresele med bare noen få justerbare spenner. Dette lar deg raskt sette bæreselen på dag og natt for å trøste eller berolige babyen din. Du kan enkelt åpne babyslyngen og løsne hele den fremre delen for å få den sovende babyen til å sove. Den trinnløse justeringen av størrelse og nakkestøtte sikrer at bæreselen kan tilpasse seg ditt barns voksende størrelse.

Myk og kosete
Takk til supersmykke tekstiler fra babyen Carrier Mini, det er spesielt behagelig og hyggelig for babyen din på den følsomme huden til nyfødte. Bærebæreren hekker seg opp mot babyens rygg, ben og hofter og gir god støtte slik at babyen sitter i en komfortabel, ergonomisk stilling. Gjennom stoffet kan du føle babyens plassering og den naturlige C-kurven på baksiden med hendene.

Unike stoffer
Stoffene til babybærerne våre er spesielt designet for BABYBJÖRN og behovene til små babyer er utviklet. Våre bærere av netting og jersey er laget av 3D-stoffer som består av tre lag - et indre, et ytre og et mellomlag. I stedet for en fylling som kan gjøre bæreselen for varm, er mellomlaget laget av en tynn, enfiber F aden. Dette gir bærestolen stabilitet som et vattert materiale, men sikrer samtidig god luftstrøm slik at bæreselen alltid forblir luftig og kjølig når den er slitt.

Bomull
BCI -sertifisert bomull, som er elastisk ved setet og spesielt myk og behagelig på grunn av satengvevet. Den tynne fyllingen gir en liten, pen og kosete babybærer.

Tar veldig liten plass
Baby Carrier Mini tar veldig liten plass og kan enkelt plasseres i bleievesken eller plassert i bunnen av barnevognen.

Robust, justerbar nakkestøtte
En god hodestøtte er veldig viktig for den nyfødte og i løpet av de første fem månedene av livet til barnet kan holde hodet oppreist av seg selv. Baby Carrier Mini har en robust, justerbar støtte for hodet og nakken.

Du har hendene fri
Når du fører barnet ditt i bæreselen, har du hands free for andre aktiviteter. Dette er perfekt for din nyfødte baby, som trenger mye nærhet.

Bær med ansiktet innover eller foran magen
Når babyen din er eldre, kan du bære ham eller hennes ansikt innover eller fremover. Hvis du bærer babyen med ansiktet fremover, skal den være minst 5 måneder gammel.

Alder og vekt
Optimal for de første månedene av babyens liv. Testet og trygt i 0 til 1 år (minimum 3,22 kg maksimalt 11 kg) Hvis du fører babyen din ansiktet fremover, skal den være minst 5 måneder gammel og veie maksimalt 11 kg. For barn mellom 3,2 og 4,5 kg skal benløkkene brukes til å holde benåpningene så små som mulig.

Materiale
Alle materialer er vennlige mot den delikate huden til barnet, og det er ikke farlig å suge til dem. De er fri for helsefarlige stoffer og oppfyller kravene i Oeko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. Dette er veldig viktig for oss!

Vaskeanvisning
I vaskemaskinen ved 40 ° C. Vaskes separat. Det beste er å bruke et miljøvennlig og skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel. Ikke tørr i tørketrommel.

produktdetaljer:
 • Myk og kosete
 • Båren tar veldig lite plass
 • >
 • Stabil, justerbar nakkestøtte
 • Du har hendene fri
 • Liten og enkel å ta på og ta av
 • Ukomplisert med få justerbare spenner
 • Kontinuerlig justering av størrelse og nakkestøtte
 • Bær ansiktet innover eller foran magen
Tekniske detaljer:
 • Mål (høyde x lengde x bredde): 70 x 285 x 260 cm
 • Vekt: 0,49 kg
 • Brukbar fra 0 til 1 år (minimum 3,2 kg / 53 cm, maks 11 kg / 75 cm)
 • Vedlikeholdsinstruksjoner: Vask separat ved 40 ° C
 • Forurensningsfritt materiale, 100% polyester

Tilbehør

Pris
80 kr
Pris
1499 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

BABYBJÖRN Baby Carrier Mini Grey 3D Mesh
1068 kr