BABY MONSTERS Liggedel Side til Easy Twin 3.0S Black

BABY MONSTERS Liggedel Side til Easy Twin 3.0S Black


Pris
776 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A254966

EAN: 0021808775655

BABY MONSTERS Liggedel Side til Easy Twin 3.0S Black
Vognen kan tas i bruk sammen med EASY TWIN 3.0S liggedel MAIN og SIDE allerede fra nyfødt alder. Posisjoneringen for de respektive liggedelene er merket på vognen.

EASY TWIN 3.0S kan brukes på to forskjellige måter:
  • Søskenvogn: Hvis foreldre ønsker å transportere det ene barnet i sittende posisjon samtidig som det andre barnet transportreres fra nyfødt alder i liggende posisjon.
    Kun èn liggedel: Her trenger foreldrene liggedelen MAIN om vognen skal brukes i lag med kun èn liggedel. Denne kan bare tas i bruk i angitt Main-posisjon.

  • Tvillingvogn: Hvis foreldre ønsker å transportere to jevnaldrende babyer fra nyfødt alder i liggende posisjon
    To liggedeler tas i bruk: Her trenger foreldrene liggedelen MAIN og liggedelen SIDE. Posisjonen til de respektive liggedelene er markert på vognen.

På denne måten er det mulig å transportere to jevnaldrende barn i liggedelene MAIN og SIDE eller to søsken der den ene transporteres i liggedelen MAIN mens det andre, eldre barnet transporteres i sittedelen. Alle liggedelene har en myk polstring og kan kjøpes som separat tilbehør. Den justerbare kalesjen og vindbeskyttelsen beskytter barnet ditt mot farlige solstråler, regn og vind.
Vær oppmerksom på: Liggedelen MAIN kan brukes alene på søsken- og tvillingvognen. Liggedelen SIDE derimot kan brukes kun i kombinasjon med liggedelen MAIN.
Disse liggedelene er kun forbeholdt for nyfødte babyer, som ikke er i stand til å sette seg på egen hånd eller støtte seg på hender og knær. Maksimalvekt i liggeposisjon er 9 kg.

Produktdetaljer
  • Mål: 26,5 x 81 x 32,5 cm
  • Inklusive regntrekk
  • Fot- og vindbeskyttelsen er ikke inkludert i leveringen. Denne kan du få kjøpt som separat tilbehør og finnes i mange ulike farger.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

BABY MONSTERS Liggedel Side til Easy Twin 3.0S Black
BABY MONSTERS Liggedel Side til Easy Twin 3.0S Black
776 kr