AXKID  Modukid base til Modukid Infant og Modukid
-23%
1990 kr
Pris
1540 kr
Fri frakt
Du sparer
450 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A267749

EAN: 7350057582732

AXKID Modukid base til Modukid Infant og Modukid
For hverdagsfamilien
Basen er en del av vårt modulære barnesetesystem og kan brukes med to forskjellige seter: Babybilstolen Modukid Infant for nyfødte, og bilstolen Modukid Seat for små barn opp til ca 4 år. Vi vet at alle familier er unike, men det er en ting alle foreldre har felles: De har dårlig tid. Derfor har vi utviklet Modukid. Systemet er enkelt og raskt å bruke, så dere får tid til de viktige tingene i livet. Axkid Modukid er den perfekte løsningen for familier som er mye på farten, og ønsker barnet sitt maksimal sikkerhet og komfort.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

AXKID

Fra lidenskap til sikkerhet 

Axkids' visjon er å bygge de sikreste bilstolene i verden. Dagens biler blir stadig sikrere og sikrere, noe som gleder oss alle. Det betyr med andre ord at de krav som er grunnlagt for bransjen til Axkid, er i kontinuerlig utvikling av deres bilstoler. Det er nettopp dette selskapet brenner for, Axkid utvikler alle sine produkter i tråd med den skandinaviske filosofien om at bakovervendte seter er tryggest i et kjøretøy! Fordelene ved å reise med bakovervendte seter er godt dokumentert ved uhell i trafikken. Vi deler bransjens syn på at barn bør reise bakovervendt, dermed er vi også investert 100% i det aller beste for din familie.

Best i test & bruk

Vi kan med stolthet informere om at Axkid er leverandør nr. 1 av bilstoler i sverige og på det europeiske markedet. Med en solid bakgrunn innen bilstoler og svensk bilindustri har Axkid i løpet av de siste årene tilegnet seg mye kunnskap, informasjon og erfaring når det gjelder å kjøre bil med bakovervendte seter. Selskapets første egenutviklede og produserte seter ble lansert på forsommeren 2011 - basert på den svenske, verdensledende sikkerhetsfilosofien for barn i kjøretøy, fra 1960-tallet som beskriver best bruk av bilsete og sikring av barn fra alder 0-12 år.Axkid bruker noen av de nyeste produksjonsteknikker for deres bransje, i henhold til produksjonsrettet tiltak mot miljøforrurensing og ikke minst mot skadelige stoffer rettet mot bruker.Alle barneseter oppfyller selvfølgelig den nyeste versjonen av FN-standarden ECE R44 som er et kvalitetsstempel du kan lene deg trygt på. Axkid er stolte over at foreldre i Norden er fornøyde med produktene de tilbyr. Så følg Nordens markedsleder innen barns sikkerhet og bruk av bakovervendte bilstoler.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: AXKID Modukid base til Modukid Infant og Modukid
3
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

AXKID  Modukid base til Modukid Infant og Modukid
AXKID Modukid base til Modukid Infant og Modukid
1990 kr
1540 kr