AXKID barnesete Move Sort
Veil. pris¹
2499 kr
Pris
2365 kr
Fri frakt
Du sparer
134 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A243103

EAN: 7350057582411

AXKID barnesete Move Sort
Det bakovervendte barnesetet AXKID Move er laget med tanke på alle som ser etter en rimelig men sikker løsning på å la barnet sitte bakovervendt i bilen lengst mulig. AXKID Move tar lite plass og kan derfor monteres ganske enkelt både i små og store kjøretøy med trepunktssele.

AXKID Move er utstyrt med den innovative sidekollisjonsbeskyttelsen ASIP (Axkid Side Impact Protection), som er utviklet sammen med et annerkjent tysk institutt som forsker på ulykker for å kunne tilby ditt barn best mulig beskyttelse ved en sidekollisjon.

ASIP bør benyttes på førersiden av bilen. Hvis barnesetet benyttes i midten av kjøretøyet må ikke ASIS brukes. Støttebenet til AXKID Move kan forlenges med en lett tilgjengelig knapp på siden av støttebenet. Setevinkelen kan stilles i to forskjellige posisjoner med frontbenet til barnesetet. Hodestøtten har 3 fastspente posisjoner. Skulle det bli nødvendig med større vinkel er stopperen et godt supplement. Allt dette så barnet deres kan reise sikkert og bekvemt.

AXKID Move er tillatt for barn fra 9 til 25kg. Barnesetet har mottatt veldig gode karakterer fra flere gode, uavhengige testinstitusjoner. Barnesetet er testet og autorisert opp til 25kg. Av Folksam forsikring (Sverige) fikk barnesetet "Good Choice 2017" og har blitt testet av VCA. AXKID Move leveres alltid med et par festebelter.

Andre produktdetaljer:
  • Godkjent i henhold til ECE R44/04
  • Maksimal brukervekt: 25 kg
  • Hodestøtten har tre fikserte posisjoner
  • Setetrekket kan vaskes i maskin på 30°
  • Tillater at barn opp til 125cm sitter bakovervendt under kjøring.
  • "Überschlag" testet av VCA

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

AXKID barnesete Move Sort
AXKID barnesete Move Sort
Veil. pris¹ 2499 kr
2365 kr