AXKID barnesete Minikid 2.0 olivengrønn.

AXKID barnesete Minikid 2.0 olivengrønn.Veil. pris¹
3990 kr
Pris
3199 kr
Fri frakt
Du sparer
791 kr-20%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A241889

EAN: 7350057582381

AXKID barnesete Minikid 2.0 olivengrønn.
Den nye Minikid 2.0 er tillatt for barn fra 0-25 kg (altså til ca 125cm; 6 år) Og har fått utmerkede karakterer i flere uavhengige tester. Den plasseres bakover med trepunktsselen som finnes i kjøretøyet.

Bakvendt montering av barnebilstolen er den desidert sikreste måten for barnet å reise på. På denne måten kan risikoen for skade reduseres med 80 % og dødeligheten, i tilfelle en ulykke, minskes med 90-95 %.

AXKID Minikid er utstyrt med den innovative sidekollisjonsbeskyttelsen ASIP (Axkid Side Impact Protection). Denne beskyttelsen er utviklet i samarbeid med et annerkjent tysk institutt som forsker på ulykker og tilbyr barnet best mulig beskyttelse ved kollisjon fra siden. ASIP bør plasseres på den siden av barnestolen som vender mot bildøren. ASIP er ikke nødvendig dersom barnesetet blir plassert midt i kjøretøyet.

Støttebeinet har blitt utviklet videre og kan nå forlenges bare ved å trykke på en knapp som er lett tilgjengelig på siden av barnestolen. I tillegg har belteklemmene blitt bearbeidet, så de også holder seg i posisjon med tynnere belter.

Dekket er forbedret, så det har blitt lettere å montere og ta ut barnesetet. Det betyr også at det er lettere å vaske dekket. Hodestøtten har bredere polstring og er derfor mer behagelig, for optimal komfort når barnet deres sover.

Hodestøttens spesielle karakter med bremser og fempunktsselen, som automatisk tilpasser seg barnets lengde og størrelse når du strammer selen, er fortsatt med.

De selvjusterende festebeltene gjør installasjonen av barnesetet enklere. Det justerbare standbenet på fremsiden av stolen gjør det mulig å endre stolens vinkel i fem forskjellige posisjoner for å tilpasse den til barnets størrelse. Skulle det være behov for en større vinkel er stopperen et godt tillegg.

AXKID Minikid blir alltid levert med en sort stolforminsker for å støtte de minste barna bedre. AXKID Minikid, 0-25 kg er ingen erstatning for babysetet! Vi anbefaler alltid å benytte en babystol, da dette er best for de minste babyene. Når barnet vokser ut av babystolen er AXKID Minikid et godt valg, ettersom barnet da kommer til å sitte bakovervendt i lengre tid.

Den integrerte 5punkt selen og den innovative hodestøtten tilpasser seg hverandre automatisk. Unike selvstrammende setebelter sørger for en stabil montering, gjennom enkle bevegelser sørger sidevingene og sidebeskyttelsen ASIP for spesielt god komfort og beskyttelse. Den ekstra lange støttefoten, gjøre det mulig å montere bilstolen i biler med forhøyede bilseter

Andre produktdetaljer:
  • Mål: 57 x 59 x 58,5 cm
  • Deler som følger med leveringen: Minikid 2.0 og Axkid holdebelter og stolforminsker.
  • Tillatt fra 0 kg.
  • Justerbart belte og hodestøtte.
  • Alternativer: Hodestøtten har syv fast fikserbare posisjoner, skulderpolstring/dekke med trykknapper og glidelås for enkel fjerning.
  • Montering utelukkende motsatt av kjøreretningen.
  • fastgjøring med sugekoppper
  • Vaskbart setetrekke ved ved 30 ° C
  • Kan vinkles til 5 forskjellige sitte- eller liggestillinger
  • Stort, komfortabelt, og polstret seteskall
Tips: Monter aldri setet på et sete med aktiv airbag.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Våre Toppselgere

AXKID barnesete Minikid 2.0 olivengrønn.
Veil. pris¹ 3990 kr
3199 kr