AXKID Anti-Sweat Pad av AreoMoov Grey
Pris
553 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A314995

EAN: 5413421814456

AXKID Anti-Sweat Pad av AreoMoov Grey
Denne teksten er automatisk oversatt.
AXKID AeroMoov anti-svette pute reduserer risikoen for overoppheting
Puten hjelper til med å forhindre svett hår og en våt rygg. Kjør trygt og komfortabelt med det nye setetrekket. AXKID AeroMoov-puten hjelper barnet ditt med å opprettholde en passende kroppstemperatur, selv på varme sommerdager.

Ingen overoppheting
Puten er spesielt designet for å forhindre at barnet ditt overopphetes. i bilsetet. 3D-bikakestrukturen i puten gir et luftlag mellom barnet og bilsetet. Dette gir luftsirkulasjon rundt barnets rygg, hode og lår. 3D-strukturen komprimerer ikke når den er i bruk, noe som sørger for konstant luftsirkulasjon for barnet ditt.

Overoppheting og varmedød i bilen er et problem som er mer vanlig enn du tror, ??spesielt på varme sommerdager. AXKID AeroMoov setetrekk kan hjelpe deg med å forhindre overoppheting takket være den spesielle 3D-teknologien som gjør at luft kan sirkulere. Dette betyr at det å reise i varmt vær med setetrekket vil være mer behagelig og behagelig for barnet ditt.

Takket være samarbeidet med AeroMoov, den ledende produsenten innen luftcirkulasjonsprodukter, og AXKID som ekspert i Re board-feltet kan du forvente en høy standard på komfort og kvalitet. AXKID AeroMoov-puten er utviklet eksklusivt for AXKID-produkter og passer derfor perfekt til alle AXKID Re-kort. Ved å dele setetrekket i to deler, kan den automatiske nakkestøtten fortsatt brukes komfortabelt og justeres når du setter barnet ditt i barnesetet.

AXKID AeroMoov setetrekk er delt i to deler. En del er for selve barnesetet og seteområdet. Den andre delen er festet til nakkestøtten. Denne divisjonen gir puten fleksibilitet til å bruke den i alle AXKID Re board ern. Dette betyr at den passer til følgende seter: AXKID ONE, AXKID Minikid 1, AXKID Minikid 2, AXKID Modukid Seat, AXKID Move, AXKID Rekid, AXKID Wolmax. AXKID setetrekk er laget av organisk bomull og gjør sitte i barnesetet veldig mykt og behagelig for barnet ditt. Puten er også veldig praktisk for foreldre, fordi den er veldig enkel å vaske i vaskemaskinen ved 40 ° C og tørker raskt. Setetrekket er sertifisert i henhold til OekoTex 100 klasse 1. Dette betyr at puten er helt fri for skadelige stoffer som kan være skadelige for barnet ditt. Sikkerhet først - alltid!

Produktdetaljer:
  • Unik 3D-teknologi for å redusere varmeoppbygging og sirkulere luft.
  • Absorberer fuktighet og svette
  • Delt i to deler tillater bruk med automatisk nakkestøtte
  • Myk, komfortabel og maskinvaskbar
  • Passer for alle Re board er fra AXKID
  • Laget av økologisk bomull og resirkulerbar

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

AXKID

Fra lidenskap til sikkerhet 

Axkids' visjon er å bygge de sikreste bilstolene i verden. Dagens biler blir stadig sikrere og sikrere, noe som gleder oss alle. Det betyr med andre ord at de krav som er grunnlagt for bransjen til Axkid, er i kontinuerlig utvikling av deres bilstoler. Det er nettopp dette selskapet brenner for, Axkid utvikler alle sine produkter i tråd med den skandinaviske filosofien om at bakovervendte seter er tryggest i et kjøretøy! Fordelene ved å reise med bakovervendte seter er godt dokumentert ved uhell i trafikken. Vi deler bransjens syn på at barn bør reise bakovervendt, dermed er vi også investert 100% i det aller beste for din familie.

Best i test & bruk

Vi kan med stolthet informere om at Axkid er leverandør nr. 1 av bilstoler i sverige og på det europeiske markedet. Med en solid bakgrunn innen bilstoler og svensk bilindustri har Axkid i løpet av de siste årene tilegnet seg mye kunnskap, informasjon og erfaring når det gjelder å kjøre bil med bakovervendte seter. Selskapets første egenutviklede og produserte seter ble lansert på forsommeren 2011 - basert på den svenske, verdensledende sikkerhetsfilosofien for barn i kjøretøy, fra 1960-tallet som beskriver best bruk av bilsete og sikring av barn fra alder 0-12 år.Axkid bruker noen av de nyeste produksjonsteknikker for deres bransje, i henhold til produksjonsrettet tiltak mot miljøforrurensing og ikke minst mot skadelige stoffer rettet mot bruker.Alle barneseter oppfyller selvfølgelig den nyeste versjonen av FN-standarden ECE R44 som er et kvalitetsstempel du kan lene deg trygt på. Axkid er stolte over at foreldre i Norden er fornøyde med produktene de tilbyr. Så følg Nordens markedsleder innen barns sikkerhet og bruk av bakovervendte bilstoler.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: AXKID Anti-Sweat Pad av AreoMoov Grey
5
7 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

AXKID Anti-Sweat Pad av AreoMoov Grey
AXKID Anti-Sweat Pad av AreoMoov Grey
553 kr