12% via appen | 10% via nettet
12% via appen | 10% via nettet
spar EKSTRA på:
BILSTOLER 🚗
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabatt
ABC DESIGN Stelleryggsekk Tour Dolphin Diamond Edition
-12%

ABC DESIGN Stelleryggsekk Tour Dolphin Diamond Edition


Variant:
 • ABC DESIGN Skiftende ryggsekk Tour Diamond Special Edition Asfalt
 • ABC DESIGN Stelleryggsekk Tour Dolphin Diamond Edition
 • ABC DESIGN Wrap-ryggsekk Tour Nature Fashion Edition Collection 2022
 • ABC DESIGN Wrap Backpack Tour Mineral Fashion Edition Collection 2022
 • +2

1319 kr
Pris
1165 kr
Fri frakt
Du sparer
154 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A303005

EAN: 4045875069178

ABC DESIGN Stelleryggsekk Tour Dolphin Diamond Edition
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Stilig. Edel. Eksklusiv. En ny definisjon av estetikk. Materialer av høy kvalitet, uttrykksfull design og elegant design møter imponerende tidens ånd. Diamond-utgaven står for ren eleganse og en høy designstandard ned til minste detalj.

Robust kvalitet møter moderne es Styling: The Backpack Tour fra ABC Design
Du liker eventyr og ønsker å være forberedt på alle muligheter til enhver tid? Da er Rucksack Tour akkurat det rette for deg! Det overbeviser ikke bare ved første øyekast med sitt utseende, men også med sine indre verdier.

I tillegg til den romslige og store lommen på forsiden, er sekken utstyrt med seks andre mindre og større sidelommer - ideell for alle ordenlige elskere. For å sikre at ingen småting går tapt i det store bildet, har sekken små lommer med glidelås og praktiske rom for kreativt kaos. Innvendig er det to lommer - inkludert et fuktighetsrom. Inkludert er også en hygienisk stellematte til når du er på farten, en lomme på lommen og en isolert, avtakbar flaskeholder.

Det store hovedrommet, som åpner seg foran, gir god plass - ideelt for shopping i byen eller for en lang tur. Sekken kutter også en fin figur når du reiser og blir en praktisk bagasje med koffertremmen på ryggen.

Backpack Tour kutter en fin figur på barnevognen eller på ryggen - ideell for alle som vil være praktiske og stilige når du reiser. Universal Den kan enkelt og raskt festes til alle barnevognmodeller fra ABC Design. *

* Universal Mounting system er tilgjengelig for alle modeller i 2017-kolleksjonen. For modeller fra 2016-kolleksjonen og eldre kreves det ""Universal bleieposefeste-systemet"" for festing på glidebryteren.

produktdetaljer:
 • Stor ryggsekk
 • Skiftematte inkludert
 • Mange oppbevaringsalternativer
 • Rengjøring: håndvask / kaldvask
Tekniske data:
 • Materiale: Polyester
 • Mål (lengde x bredde x høyde) : 30 x 17 x 45 cm
 • Vekt: 1,5 kg
Inkludert i levering:
 • Ryggsekk-tur
 • Isolert flaskeholder
 • Stellematte
 • Utensil bag
 • ABC Design Universal -Fortification
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

ABC Design

ABC DESIGN - Urban design møter funksjonalitet

I mer enn 25 år har ABC DESIGN utviklet og produsert barnevogns modeller av høy kvalitet, som gjør hverdagen enklere for familier i bytrafikken eller følger dem på deres første turer i naturen. Spesielt manøvrerbare, med mye funksjonelt ekstrautstyr og moderne design - ABC DESIGN-modellene er populære blant trendsettere. De enkelte barnevognene er like individuelle som behovene til familiene som leter etter en praktisk og stilig modell. Den tyske familiebedriften spesialiserer seg på barnevogner av høy kvalitet og riktig tilbehør.

I tillegg tilbyr ABC DESIGN bilseter og diverse tilbehør som parasoller, bleievesker, fotposer og buggybrett. Bedriften ble grunnlagt i Baden-Württemberg i 1989. Hjørnesteinen i selskapets suksess var det rimelige forholdet mellom pris og ytelse innen barneartikler. Oppdag kjørekomfort for babyen din med barnevogner, vogner og søsken fra ABC DESIGN.

ABC barnevogn - trygg og egnet til daglig bruk

Bedriften er bevisst sitt ansvar for å utruste foreldre og barn trygt og komfortabelt i de første leveårene. Derfor blir alle ABC DESIGN barnevogner kontrollert av testinstitutter som TÜV. Mekanisk sikkerhet og samsvar med EUs kjemikalieforordning kontrolleres. Spesiell oppmerksomhet rettes også mot UV-beskyttelse av stoffene som brukes. ABC DESIGN gjennomgår også den strenge Australian Standard-kontrollprosedyren, hvis eksistens også er en garanti for høy UV-beskyttelse. Til slutt blir prototypene til de nye ABC DESIGN barnevognene tatt med til den interne testbanen. Dette er et kurs hvor de ulike overflatene og utholdenhetstestene er installert som en barnevogn må overvinne i hverdagen. En ny ABC DESIGN barnevogn er kun klar for markedslansering dersom denne testen også er bestått. Fordi sikkerhet alltid går foran design hos dette selskapet. Disse sikkerhetsstandardene er garantert av de tilsvarende testetikettene på ABC DESIGN barnevogner og babytilbehør.

ABC DESIGN - barnevogner etter dine behov!

I tillegg til vanlige barnevogner har ABC DESIGN også søsken og tvillingvogner. Barna dine kan sitte komfortabelt bak hverandre. Det finnes en passende modell for alle familier. Mange produkter har allerede mottatt priser for sine funksjonelle og praktiske løsninger. For eksempel vant søskenvognen ABC DESIGN Zoom en rekke priser. Med hver nye kolleksjon er det også en "Limited Edition" som imponerer med sine spesielt moderne farger og mønstre. Oppdag også barnevognene og barnevognsettene. Barnevognsettene tilpasser seg perfekt til deg og babyen din.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: ABC DESIGN Stelleryggsekk Tour Dolphin Diamond Edition
4.5
55 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 43
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

ABC DESIGN Stelleryggsekk Tour Dolphin Diamond Edition
ABC DESIGN Stelleryggsekk Tour Dolphin Diamond Edition
1319 kr
1165 kr