ABC DESIGN Parasol Sunny Bubble Diamond Edition Collection 2022

ABC DESIGN Parasol Sunny Bubble Diamond Edition Collection 2022


Variant:
  • ABC DESIGN Parasol Sunny Diamond Special Edition Asfalt 2020
  • ABC DESIGN Parasol Sunny Bubble Diamond Edition Collection 2022

Pris
348 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A329179

EAN: 4045875055973

ABC DESIGN Parasol Sunny Bubble Diamond Edition Collection 2022
Denne teksten er automatisk oversatt.
Stilig. Noble. Eksklusiv. En ny definisjon av estetikk. Materialer av høy kvalitet, uttrykksfull design og elegant design møter tidsånden imponerende. Diamond Edition står for ren eleganse og høye designstandarder ned til minste detalj.

Perfekt beskyttelse på solfylte dager. ABC Design Sunny-parasollen beskytter barnets sensitive hud mot solens skadelige stråler. Den høye beskyttelsesfaktoren 50+ blokkerer pålitelig 98 % av skadelige UV-stråler. Med sin diameter på 60 cm gir den behagelig skygge selv på de mest solrike dagene. Avhengig av solens posisjon kan du justere Sunny-parasollen individuelt med de to fleksible leddene.

Du har to alternativer for å montere ABC Design Sunny-parasollen til vognen din. Med en ABC Design-vogn fra 2017-kolleksjonen kan du ganske enkelt bruke det smarte klikkvedlegget. Holderen klikkes enkelt på festepunktene. Du kan selvfølgelig også bruke parasollen til andre barnevogner og vogner. For å gjøre dette, klem ganske enkelt det praktiske universalfestet til et hvilket som helst ovalt eller rundt rør på barnevognens ramme.

Hvis solen ikke skinner, trenger du ikke ta ned hele paraplyen. Den øvre delen av paraplyen klikker du med et håndtak. Holderen forblir ganske enkelt på vognen. Dette fungerer med begge monteringssystemene.

Produktdetaljer:
  • Passer for runde og ovale rammer
  • Enkelt monteringssystem
  • UV-beskyttelse UPF 50+ Australia n standard
Tekniske data:
  • Materiale: Polyester
  • Rengjøring: Håndvask/kald vask
  • Mål: ca. 60 cm diameter
  • Vekt: 0,68 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

ABC Design

ABC DESIGN - Urban design møter funksjonalitet

I mer enn 25 år har ABC DESIGN utviklet og produsert barnevogns modeller av høy kvalitet, som gjør hverdagen enklere for familier i bytrafikken eller følger dem på deres første turer i naturen. Spesielt manøvrerbare, med mye funksjonelt ekstrautstyr og moderne design - ABC DESIGN-modellene er populære blant trendsettere. De enkelte barnevognene er like individuelle som behovene til familiene som leter etter en praktisk og stilig modell. Den tyske familiebedriften spesialiserer seg på barnevogner av høy kvalitet og riktig tilbehør.

I tillegg tilbyr ABC DESIGN bilseter og diverse tilbehør som parasoller, bleievesker, fotposer og buggybrett. Bedriften ble grunnlagt i Baden-Württemberg i 1989. Hjørnesteinen i selskapets suksess var det rimelige forholdet mellom pris og ytelse innen barneartikler. Oppdag kjørekomfort for babyen din med barnevogner, vogner og søsken fra ABC DESIGN.

ABC barnevogn - trygg og egnet til daglig bruk

Bedriften er bevisst sitt ansvar for å utruste foreldre og barn trygt og komfortabelt i de første leveårene. Derfor blir alle ABC DESIGN barnevogner kontrollert av testinstitutter som TÜV. Mekanisk sikkerhet og samsvar med EUs kjemikalieforordning kontrolleres. Spesiell oppmerksomhet rettes også mot UV-beskyttelse av stoffene som brukes. ABC DESIGN gjennomgår også den strenge Australian Standard-kontrollprosedyren, hvis eksistens også er en garanti for høy UV-beskyttelse. Til slutt blir prototypene til de nye ABC DESIGN barnevognene tatt med til den interne testbanen. Dette er et kurs hvor de ulike overflatene og utholdenhetstestene er installert som en barnevogn må overvinne i hverdagen. En ny ABC DESIGN barnevogn er kun klar for markedslansering dersom denne testen også er bestått. Fordi sikkerhet alltid går foran design hos dette selskapet. Disse sikkerhetsstandardene er garantert av de tilsvarende testetikettene på ABC DESIGN barnevogner og babytilbehør.

ABC DESIGN - barnevogner etter dine behov!

I tillegg til vanlige barnevogner har ABC DESIGN også søsken og tvillingvogner. Barna dine kan sitte komfortabelt bak hverandre. Det finnes en passende modell for alle familier. Mange produkter har allerede mottatt priser for sine funksjonelle og praktiske løsninger. For eksempel vant søskenvognen ABC DESIGN Zoom en rekke priser. Med hver nye kolleksjon er det også en "Limited Edition" som imponerer med sine spesielt moderne farger og mønstre. Oppdag også barnevognene og barnevognsettene. Barnevognsettene tilpasser seg perfekt til deg og babyen din.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: ABC DESIGN Parasol Sunny Bubble Diamond Edition Collection 2022
4.5
145 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 99
 
4 stjerner
| 30
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 5
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

ABC DESIGN Parasol Sunny Bubble Diamond Edition Collection 2022
ABC DESIGN Parasol Sunny Bubble Diamond Edition Collection 2022
348 kr