ABC DESIGN Footmuff Tulip Mineral Fashion Edition Collection 2022

ABC DESIGN Footmuff Tulip Mineral Fashion Edition Collection 2022Pris
648 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A329158

EAN: 4045875056031

ABC DESIGN Footmuff Tulip Mineral Fashion Edition Collection 2022
Denne teksten er automatisk oversatt.
Trendy. Modig. Unik. Som laget for catwalken. Effektive trykk, begrenset design og moteriktig karakter står for sterk individualitet. Fashion-utgaven byr på slående farger, originale aksenter, kontraster og utvalgte detaljer for den helt spesielle looken!

Selv om vintertemperaturene noen ganger er isete, bør du klare deg uten vinterjakke & co. i bilen for sikkerhets skyld. Tykke vinterklær hindrer beltene i å sitte tett rundt barnets kropp.

Den mykt forede ABC DESIGN-fotposen holder babyen din god og varm på vinterturen uten å forstyrre funksjonen til det beskyttende selesystemet. Den er spesialdesignet for bruk i bilsetet. Fotsekken kan også brukes som et koselig innlegg til barnevognen. Integrerte spor for seleføringen gjør at selesystemet kan festes sikkert. Fotposen lukkes deretter over stroppene via den sentralt plasserte glidelåsen. Hetten kan justeres via snøring og beskytter dermed babyens spesielt følsomme hode optimalt mot kulde og trekk. Fotområdet kan åpnes separat. Koselig sammen i ABC DESIGN-fotposen, vil din lille nyte en komfortabel og trygg tur selv i den kalde årstiden.

Produktdetaljer:
  • Passer til Tulip-babyselen
  • Kan brukes som en innsats i bærestolen
  • Koselig myk komfort
  • Sentral glidelås
  • Fotområdet kan åpnes separat

Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 72 x 30 x 3 cm
  • Rengjøring: Håndvask/kaldvask
  • Materiale innvendig: 100 % bomull
  • Materiale utvendig: 100 % polyester

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

ABC Design

ABC DESIGN - Urban design møter funksjonalitet

I mer enn 25 år har ABC DESIGN utviklet og produsert barnevogns modeller av høy kvalitet, som gjør hverdagen enklere for familier i bytrafikken eller følger dem på deres første turer i naturen. Spesielt manøvrerbare, med mye funksjonelt ekstrautstyr og moderne design - ABC DESIGN-modellene er populære blant trendsettere. De enkelte barnevognene er like individuelle som behovene til familiene som leter etter en praktisk og stilig modell. Den tyske familiebedriften spesialiserer seg på barnevogner av høy kvalitet og riktig tilbehør.

I tillegg tilbyr ABC DESIGN bilseter og diverse tilbehør som parasoller, bleievesker, fotposer og buggybrett. Bedriften ble grunnlagt i Baden-Württemberg i 1989. Hjørnesteinen i selskapets suksess var det rimelige forholdet mellom pris og ytelse innen barneartikler. Oppdag kjørekomfort for babyen din med barnevogner, vogner og søsken fra ABC DESIGN.

ABC barnevogn - trygg og egnet til daglig bruk

Bedriften er bevisst sitt ansvar for å utruste foreldre og barn trygt og komfortabelt i de første leveårene. Derfor blir alle ABC DESIGN barnevogner kontrollert av testinstitutter som TÜV. Mekanisk sikkerhet og samsvar med EUs kjemikalieforordning kontrolleres. Spesiell oppmerksomhet rettes også mot UV-beskyttelse av stoffene som brukes. ABC DESIGN gjennomgår også den strenge Australian Standard-kontrollprosedyren, hvis eksistens også er en garanti for høy UV-beskyttelse. Til slutt blir prototypene til de nye ABC DESIGN barnevognene tatt med til den interne testbanen. Dette er et kurs hvor de ulike overflatene og utholdenhetstestene er installert som en barnevogn må overvinne i hverdagen. En ny ABC DESIGN barnevogn er kun klar for markedslansering dersom denne testen også er bestått. Fordi sikkerhet alltid går foran design hos dette selskapet. Disse sikkerhetsstandardene er garantert av de tilsvarende testetikettene på ABC DESIGN barnevogner og babytilbehør.

ABC DESIGN - barnevogner etter dine behov!

I tillegg til vanlige barnevogner har ABC DESIGN også søsken og tvillingvogner. Barna dine kan sitte komfortabelt bak hverandre. Det finnes en passende modell for alle familier. Mange produkter har allerede mottatt priser for sine funksjonelle og praktiske løsninger. For eksempel vant søskenvognen ABC DESIGN Zoom en rekke priser. Med hver nye kolleksjon er det også en "Limited Edition" som imponerer med sine spesielt moderne farger og mønstre. Oppdag også barnevognene og barnevognsettene. Barnevognsettene tilpasser seg perfekt til deg og babyen din.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: ABC DESIGN Footmuff Tulip Mineral Fashion Edition Collection 2022
4.5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

ABC DESIGN Footmuff Tulip Mineral Fashion Edition Collection 2022
ABC DESIGN Footmuff Tulip Mineral Fashion Edition Collection 2022
648 kr