ABC DESIGN Carrycot Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
-31%

ABC DESIGN Carrycot Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021


Variant:
 • ABC DESIGN Carrycot Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
 • ABC DESIGN Carrycot Limbo Rose-Gold Diamond Edition Collection 2021
 • ABC DESIGN Carrycot Limbo Dolphin Diamond Edition Collection 2021
 • ABC DESIGN Carrycot Limbo Navy Diamond Edition Collection 2021
 • ABC DESIGN Carrycot Limbo Mid Night Fashion Edition Collection 2021

Veil. pris¹
1284 kr
Pris
886 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
398 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A280952

EAN: 4045875092398

ABC DESIGN Carrycot Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
Denne teksten er automatisk oversatt.
Stilig. Stilig. Eksklusiv. En ny definisjon av estetikk. Materialer av høy kvalitet, ekspressivt design og elegant design møter imponerende tidens ånd. Diamond Edition står for ren eleganse og en høy designstandard helt til minste detalj.

Det ideelle tilskuddet til barnevognen din hvis du ikke vil gå glipp av fordelene med vognen din. Med bærevognen som tilbehør kan du fleksibelt forvandle Limbo til en første barnevogn og bruke den fra fødselen.

Den sjenerøse liggeoverflaten på badet med mykt polstret madrass gir babyen maksimal komfort på farten. Komfort og beskyttelse tilbys også av den integrerte soltaket, bendekslet og den luftgjennomtrengelige innsatsen i det bakre baldakinområdet for optimal sirkulasjon av frisk luft. Hverdagshåndtering er enkel og ukomplisert, akkurat som du er vant til med vognen din. Ett klikk er alt som trengs for å feste bærevesken på en sikker måte. For transport kan bæresengen brettes raskt og enkelt til en kompakt størrelse. Sammenleggbare dimensjoner kan også reduseres til et minimum takket være den sammenleggbare adapteren.

Produktdetaljer:
 • Utvidbar solseil
 • Vannavvisende
 • Sovemadrass over natten
 • Carcot ventilation
 • Carotcot foldable
Kompatibel med:
 • ABC DESIGN Barnevogn Limli
< sterk> Tekniske data:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 77 x 33 x 58 cm
 • Liggende areal på bærevogn (lengde x bredde): 73,5 x 32 cm
 • Vekt: 4 kg
 • Anbefalt alder: Fra fødsel

Inkludert i levering:
 • Carotcot
 • Madrass
 • Solseil

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

ABC Design

ABC DESIGN - Urban design møter funksjonalitet

I mer enn 25 år har ABC DESIGN utviklet og produsert barnevogns modeller av høy kvalitet, som gjør hverdagen enklere for familier i bytrafikken eller følger dem på deres første turer i naturen. Spesielt manøvrerbare, med mye funksjonelt ekstrautstyr og moderne design - ABC DESIGN-modellene er populære blant trendsettere. De enkelte barnevognene er like individuelle som behovene til familiene som leter etter en praktisk og stilig modell. Den tyske familiebedriften spesialiserer seg på barnevogner av høy kvalitet og riktig tilbehør.

I tillegg tilbyr ABC DESIGN bilseter og diverse tilbehør som parasoller, bleievesker, fotposer og buggybrett. Bedriften ble grunnlagt i Baden-Württemberg i 1989. Hjørnesteinen i selskapets suksess var det rimelige forholdet mellom pris og ytelse innen barneartikler. Oppdag kjørekomfort for babyen din med barnevogner, vogner og søsken fra ABC DESIGN.

ABC barnevogn - trygg og egnet til daglig bruk

Bedriften er bevisst sitt ansvar for å utruste foreldre og barn trygt og komfortabelt i de første leveårene. Derfor blir alle ABC DESIGN barnevogner kontrollert av testinstitutter som TÜV. Mekanisk sikkerhet og samsvar med EUs kjemikalieforordning kontrolleres. Spesiell oppmerksomhet rettes også mot UV-beskyttelse av stoffene som brukes. ABC DESIGN gjennomgår også den strenge Australian Standard-kontrollprosedyren, hvis eksistens også er en garanti for høy UV-beskyttelse. Til slutt blir prototypene til de nye ABC DESIGN barnevognene tatt med til den interne testbanen. Dette er et kurs hvor de ulike overflatene og utholdenhetstestene er installert som en barnevogn må overvinne i hverdagen. En ny ABC DESIGN barnevogn er kun klar for markedslansering dersom denne testen også er bestått. Fordi sikkerhet alltid går foran design hos dette selskapet. Disse sikkerhetsstandardene er garantert av de tilsvarende testetikettene på ABC DESIGN barnevogner og babytilbehør.

ABC DESIGN - barnevogner etter dine behov!

I tillegg til vanlige barnevogner har ABC DESIGN også søsken og tvillingvogner. Barna dine kan sitte komfortabelt bak hverandre. Det finnes en passende modell for alle familier. Mange produkter har allerede mottatt priser for sine funksjonelle og praktiske løsninger. For eksempel vant søskenvognen ABC DESIGN Zoom en rekke priser. Med hver nye kolleksjon er det også en "Limited Edition" som imponerer med sine spesielt moderne farger og mønstre. Oppdag også barnevognene og barnevognsettene. Barnevognsettene tilpasser seg perfekt til deg og babyen din.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: ABC DESIGN Carrycot Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
4
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

ABC DESIGN Carrycot Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
ABC DESIGN Carrycot Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
Veil. pris¹ 1284 kr
886 kr