sigikid ® Snuffelløve Grønn
bærekraftig
Variant:
  •  sigikid ® Snuffelløve Grønn
  •  sigikid ® Snuffle klut rev Grønn

Pris
413 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A330585

EAN: 4001190395286

sigikid ® Snuffelløve Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
NATURLIG - BÆREKRAFTIG - RETTFERDIG - ØKOLOGISK - BIO: Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter verdi på når man lager serien GREEN .

Alle stoffer som brukes i denne serien er 100 % økologiske - ytterstoffene er fra kontrollert økologisk dyrking (kbA), ull fra sau er brukt som fyllmateriale.
Fargene og finishene som brukes i GREEN-kolleksjonen er også økologiske og ufarlige for helsen. Artiklene i serien egner seg enestående som gave til fødsel eller dåp.

Den vakre og kosete myke koseløven er babyens første venn, kose og babyleke på samme tid. Koseduken er laget av en unik blanding av materialer: Nicky, teddy plysj og jersey. Fargekombinasjonen av gylden gul, turkis, oransje, gjørme appellerer til både barn og foreldre. Det søte lille hodet er utstyrt med en manke og de små armene mykt fylt med ullpellets.
Løven har et kjærlig brodert og vennlig smilende ansikt. De knyttede bena, de lange armene samt halen inviterer babyen til å suge og kan allerede gripes av små babyhender.

Denne spesielle koseduken kan utforskes av babyen med alle sanser og blir raskt en uunnværlig følgesvenn og trøster for barnet - også utover babytiden.

Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask i ullvaskesyklusen til vaskemaskinen. Skjerfet sitter godt fast, slik at det ikke er mulig å svelge. sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EC. Merket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 32 x 15 x 8 cm
  • Materiale utvendig: 100 % økologisk bomull
  • Materiale innside: 100 % virgin ull
  • Vedlikehold: Vaskes ved 30 °C på ullen syklus
  • Alder: fra 0 måneder

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

 sigikid ® Snuffelløve Grønn
sigikid ® Snuffelløve Grønn
413 kr