mama licious MLREBEKA Mazarine Blue
-33%

mama licious MLREBEKA Mazarine Blue



379 kr
Pris
254 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
125 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A294240

mama licious MLREBEKA Mazarine Blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Du kler deg for to og leter etter en barselbukse som Style tilbyr komfort og en fleksibel passform? Her finner du stilige bunner for din voksende mage. Fra forretningsbukser til ukompliserte Jumpsuit til kosete svangerskapsklær med graviditet - hos oss er du godt forberedt på de kommende sesongene. Vi hjelper deg gjerne med å finne et nytt fødselsdrakt til jobb, fester eller late dager. Enten du leter etter en modell for over eller under magen, er designene våre komfortable og vokser med deg. Kolleksjonen tilbyr grunnleggende farger og også nye trendy utskrifter, slik at du ikke trenger å velge mellom stil og brukskomfort under graviditet.

barselbukser til jobb
Vi vet at det kan være en utfordring å kle seg elegant og stilig på kontoret selv under graviditet. Med Mamalicious kan du fremdeles lage et stilig, profesjonelt og fremfor alt mage-vennlig antrekk uten å måtte bytte ut hele garderoben. Løsningen er å plukke ut noen få viktige brikker som tar deg fra møte til casual fredag. Velg en flytende bluse som er både allsidig og praktisk og som vil følge deg uanstrengt gjennom hele svangerskapet. For et elegant kontorutseende, kombiner blusen med elegante bukser og en blazer eller velg trykte bukser for å krydre utseendet. Figurflatterende svarte bukser er en forventningsfull mors beste venn. Du kan gjøre dem elegant eller uformell stil, og Print kombiner dem med alle farger og hvem som helst. På kaldere dager, bruk dem på kontoret Essential: barsel-cardigan som er viktig under hele graviditeten og utover. Velg en lang cardigan med belte som ikke bare holder deg lun og varm, men som også vakkert fremhever magen. Vi kjenner alle dagene når vi har det travelt og raskt må sette sammen et stilig antrekk. Jumpsuit for vordende mødre er både ukomplisert og behagelig, og du trenger ikke å bekymre deg for matchende topper. Når det er kaldt, er det bare å bruke en blazer eller jakke over seg, ta på behagelige sko og du er klar til å gå ut på kort tid.

Hvordan finne de perfekte barselbuksene
Hvis du er en kvinne med en aktiv livsstil, bør den velbehagelige faktoren være der hele dagen. Barselbuksene våre dekker magen og gir ekstra støtte og komfort. Avhengig av hvilken preferanse du kan, kan du også velge et bukse med linning som passer rett under babyens mage, samtidig som du sikrer bevegelsesfrihet og komfort. Når babyen vokser, er det viktig å bruke bukser laget av elastisk stoff slik at du og magen kan nyte maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Barselbuksene våre i trøye vil bli din beste venn, spesielt de siste månedene av svangerskapet. Jersey er kjent for sine draperingsegenskaper og fleksibilitet, noe som gjør det til et perfekt materiale for barselbukser ikke bare på kaldere dager, men også i den varme årstiden, ettersom den også er veldig pustende, så hvorfor endre stilen din under graviditet når du enkelt kan se ut elegant i barselbuksene og Jumpsuit-kolleksjonen?

Vedlikeholdsdetaljer:
  • Materiale: 100% LENZING ™ ECOVERO ™ Viscose
  • Maskinvask ved 30 ° C
  • Ikke blek
  • Ikke bruk tørketrommel
  • Heng til tørk
  • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
  • omstendighetsshorts med kniplinger
  • Elastisk linning med snøring
  • For hele svangerskapet
  • Kan kombineres med sømløs topp og joggesko
  • Velg bare din vanlige størrelse


"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Våre toppselgere

mama licious MLREBEKA Mazarine Blue
mama licious MLREBEKA Mazarine Blue
379 kr
254 kr