Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle poeng nå
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hamax Regntrekk til sykkelvogn Outback/Avenida
Pris
760 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A242326

EAN: 7029774900081

Hamax Regntrekk til sykkelvogn Outback/Avenida
Her får du en fin og transparent regntrekk som passer til Hamax Outback og Avenida sykkelvogn.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

hamax

Hamax - Glede På 2 Hjul

Det er så mye nytt å oppdage i verden for de minste! Sykkeltur er en spesielt god måte for hele familien å bli kjent med omgivelsene på en miljøvennlig måte og med masse frisk luft, for å ikke nevne god helse. Det synes også selskapet Hamax, som er en del av HTS-konsernet. Siden 1958 har Hamax vært dedikert til trygg sykkelglede for barn i naturen. De selger blant annet akebrett og bobsleder, men hovedfokuset ligger på sykkelseter for de minste. Fra selskapets hovedkontor i Moss koordinerer de produksjonen i Nederland og distribusjonen til en rekke land.

Sykle med stil og sikkerhet

Hamax tilbyr ulike modeller, og du vil garantert finne et sete som passer til dine behov. Hamax Sleepy er for eksempel et populært sykkelsete som scorer poeng på mange områder. Det er raskt og enkelt å montere, også på sykler uten bagasjebærer. Takket være en spesiell fjæring dempes rykkvise bevegelser på humpete veier, slik at ryggraden til din lille kjære ikke belastes unødvendig. På denne måten, og takket være den ekstra polstringen, sitter barnet ditt alltid komfortabelt. En lur er ikke langt unna - sykkelsetet er raskt justert og gir en behagelig sovestilling. Velg også mellom Hamax Caress eller Hamax Smiley. Caress vokser med barnet takket være høydejusterbarheten. Hvis sykkelturen tar lengre tid og det allerede begynner å bli mørkt ute, sørger refleksene på ryggen for at du blir sett i trafikken. Vær oppmerksom på at barnet ditt må kunne sitte oppreist på egen hånd før du setter det i et sykkelsete. I tillegg til sykkelseter omfatter Hamax' sortiment også eventuelle reservedeler til produktene. Det kan tross alt bli kaotisk i en husholdning med barn, og smådelene blir borte. Du trenger selvfølgelig ikke å kjøpe et nytt sykkelsete. I stedet kan du finne fotstropper, nye baklykter, sikkerhetsbelter eller en fotstøtte, til regnværsdager anbefaler vi regnponcho. Hvis sykkelen din ikke har en bagasjebærer, tilbyr Hamax også en slik, slik at du ikke trenger å klare deg uten sykkelsetet.

Husk Hjelm!

Husk også på at det er også påbudt å bruke hjelm på korte turer til butikken for å beskytte barnets hode, sjekk gjerne ut våre fargerike og hjelmer som vi tilbyr de minste. Våre hjelmer er ECE sertifisert og godkjent for bruk i EU/EØS.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Hamax Regntrekk til sykkelvogn Outback/Avenida
4.5
76 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 49
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 10
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Hamax Regntrekk til sykkelvogn Outback/Avenida
Hamax Regntrekk til sykkelvogn Outback/Avenida
760 kr